Група Maxximum консолідувалася

28 Листопада 2009
15217
28 Листопада 2009
13:06

Група Maxximum консолідувалася

15217
Група Maxximum консолідувалася

Група компаній Maxximum оформилася у єдину медійно-комунікаційну групу. За словами керівного партнера групи Вікторії Семененко, усі компанії, що входять до Maxximum, оформили відповідні багатосторонні меморандуми.

 

До складу групи увійшли такі одиниці:

 

- агентство стратегічного планування Maxximum Consulting

- дім продажів ТВ-реклами Maxximum ADV

- жіночий телеканал Maxxi-TV

- комунікаційне агентство «Республіка отношений»

- агентство бренд-маркетингових комунікацій BrandBureau

 

Maxximum Consulting працює на ринку з 2000 року, надає послуги з медіаконсалтингу, стратегічного планування, медіааудиту, медіабаїнгу, аналітики тощо. Maxximum ADV з'явилося 2005 року, основні клієнти у 2009 році - група АДВ, агентства MediaVest, MеdiaDirection, AMM, Mediacom, Maxima, «Твига» та інші. Телеканал Maxxi-TV з'явився в кабельних мережах у вересні 2007. «Республіка отношений» та BrandBureau увійшли до складу групи 2007 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду