USP Events заявила про свої права на ТМ «Ніч рекламожерів»

23 Листопада 2009
12567
23 Листопада 2009
18:47

USP Events заявила про свої права на ТМ «Ніч рекламожерів»

12567
USP Events заявила про свої права на ТМ «Ніч рекламожерів»

Компанія USP Events (ТОВ ЮСП), яка протягом кількох років була співорганізатором «Ночі рекламожерів» в Україні, зареєструвала авторські майнові права на сценарій проведення цього шоу (документ - тут). Нещодавно компанія повідомила партнерів «Ночі рекламожерів», що організація відомого у рекламному світі заходу іншими особами, на її думку, незаконна.

 

«Ми організовували цей захід протягом багатьох років. З цієї причини і зареєстрували торгову марку. І це означає, що права на організацію проекту належать нам», - пояснив ТК Віталій Уліцький, співвласник компанії. На питання про те, чи буде USP Events звертатися до суду, пан Уліцький повідомив, що сподівається на діалог: «Ми направили їм листа, але поки що відповіді немає. Ми просто хочемо, щоб припинилося порушення законодавства».

 

Проте автор шоу - Жан Марі Бурсіко - розповсюдив заяву, у якій наголосив на неможливості присвоєння будь-ким прав на його шоу. «Ніхто не має права робити це і, звісно ж, ніхто не має права реєструвати нашу торгову марку без нашого дозволу. Night of the Adeaters / LA NUIT DES PUBLIVORES - це інтернаціональна торгова марка, право власності на яку зареєстровано у Франції. Усі переклади підпадають під цей копірайт», - йдеться у заяві.

 

В Україні чергова, дев'ята за рахунком «Ніч рекламожерів» відбудеться 27 листопада 2009 року. Цього року співорганізатором стало агентство GEM.

 

Шоу проводиться у більш ніж 40 країнах світу. Воно представляє собою кількагодинну трансляцію найкреативніших та найкумедніших рекламних роликів з усього світу, відібраних Жаном Марі Бурсіко.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12567
Теги:
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ггг
5279 дн. тому
2 avv отличная ссылочка и каменты.!.. "пацанам не позвонили" бггг "люди просто нахально зарегистрировали на себя украинский перевод" креативщеги с базара, блин...
avv
5285 дн. тому
здесь все ответы http://sostav.ua/news/2009/11/25/12/27452/#post_form статья о первом немецком рейдере в украине
guk
5286 дн. тому
наверное, не всё так просто. если люди с 98-го года занимались проектом, и, кстати, очень неплохо... и на личности не переходят, а могли бы...
ттт
5286 дн. тому
Друзья! Торговая марка и авторское право - это как говорят в Одессе - "две большие разницы". Свидетельство, которое сосканировано к данному тексту, свидетельствует лишь о том, что кто-то зарегистрировал объект авторского права на литературное произведение! И все! Настоящий юрист знает - что это свидетельство даже не охранный документ и всего-лишь средство, которое может рассматриваться в суде как источник доказывания чьего-либо авторства! А свидетельство о регистрации прав на торговую марку возможно получить только после проведения соответствующих квалификационных экспертиз! Как специалист в данной отрасли могу помочь в данном вопросе (есть большая судебная практика аналогичная данному случаю, где сторонами были Министерство обороны, Генпрокуратура и такой же "автор"). Нужно уметь грамотно читать и толковать Законы и другие нормы, в том числе международного права.
OKO
5286 дн. тому
Ну ще сценарій, хрін з ним. А от як Торговельну марку йому зареєстрували?! Але добре, що це вилазить на поверхню і такі кмітливі хлопці хоч "позитивним" піаром отримають по заслузі.
12345
5287 дн. тому
да уж, /CENCORED/ в лице улицкого еще те! не получив даже прав на использование в любом виде названия всемирноизвестного шоу, они умудрились зарегистрировать на него права (вопрос КАК?), не будучи никем, а лишь выполнив пару лет назад фактически работы по договору подряда. Кризис заставляет /CENCORED/ типа Улицкого вспоминать свою изначальную уголовную профессию и доверчивых тупо пытаются "разводить", "кошмарить" и брать на испуг... А /CENCORED/?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду