Нацрада анулювала ліцензію «Терра-ТВ»

11 Листопада 2009
23481
11 Листопада 2009
17:08

Нацрада анулювала ліцензію «Терра-ТВ»

23481
Нацрада анулювала ліцензію «Терра-ТВ»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення прийняла рішення про анулювання ліцензії на супутникове мовлення  ТОВ «ТРК Терра-ТВ» у зв'язку з відсутністю мовлення. Таке рішення було прийняте на засіданні 11 листопада.

 

Член Нацради Віктор Понеділко, який доповідав з цього питання  зазначив, що «ТРК Терра-ТВ» ще 8 квітня 2009 року отримала попередження за відсутність супутникового  мовлення.

 

«Телекомпанії було запропоновано упродовж місяця привести свою діяльність у відповідності до законодавства, але це не відбулось. Є всі підстави анулювати ліцензію у зв'язку з передбаченим законом і ліцензією мовлення», - зазначив пан Понеділко.

 

Генеральний продюсер  компанії Віктор Підлісний у коментарях ТК зазначив, що «не був готовий до такого рішення» і навіть «не був поінформований, що це питання виноситься на сьогоднішнє засідання Нацради».

 

Нагадаємо, що «Терра-ТВ» позиціонував себе як міський мовник. Останнім часом обговорювалася участь телеканалу в проекті Держтелерадіо «Канал територіальних громад», проте в результаті дискусії проект вирішили реалізовувати без участі комерційних мовників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23481
Читайте також
13.11.2009 11:48
Артем Скоропадский, «Коммерсант»
35 791
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Васильев
5268 дн. тому
Опять канал Васильева лоханулся...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду