Супутниковий канал «Терра-ТВ» з вересня планує стати повноформатним міським мовником

25 Серпня 2009
10736
25 Серпня 2009
14:26

Супутниковий канал «Терра-ТВ» з вересня планує стати повноформатним міським мовником

10736
Супутниковий канал «Терра-ТВ» з вересня планує стати повноформатним міським мовником

Супутниковий мовник «Терра-ТВ» планує у вересні вийти як повноформатний міський телеканал. Про це ТК повідомив головний продюсер телеканалу Віктор Підлісний.

 

«Ми - міський канал для киян і про киян, тому одним із визначальних кроків буде запуск щоденної десятихвилинної репортерської програми "Мікро фон", яка розповідатиме про основні події міста», - розповів головний продюсер.

 

За його словами, кожна програма буде присвячена окремій темі. Віктор Підлісний також зазначив, що «Мікро фон» матиме певну аналогію з програмою «600 секунд», але при цьому «уникатиме агресивних тем».

 

Крім того, на телеканалі стартує програма «Ти знаєш, що ти - людина», основою якої стане тема філософського усвідомлення призначення людини, її світосприйняття.

 

Також триває робота над музичною програмою, в якій буде надана можливість взяти участь виконавцям і творчим колективам Києва.

 

«Детектор медіа»

  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10736
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zlobin
5320 дн. тому
Кто может объяснить кто у Терры продьюсер Подлесный или Заманский или Ткачук. Вы бы пацаны определились прежде чем заказывать шумиху
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду