detector.media
11.11.2009 17:08
Нацрада анулювала ліцензію «Терра-ТВ»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення прийняла рішення про анулювання ліцензії на супутникове мовлення  ТОВ «ТРК Терра-ТВ» у зв'язку з відсутністю мовлення. Таке рішення було прийняте на засіданні 11 листопада.

 

Член Нацради Віктор Понеділко, який доповідав з цього питання  зазначив, що «ТРК Терра-ТВ» ще 8 квітня 2009 року отримала попередження за відсутність супутникового  мовлення.

 

«Телекомпанії було запропоновано упродовж місяця привести свою діяльність у відповідності до законодавства, але це не відбулось. Є всі підстави анулювати ліцензію у зв'язку з передбаченим законом і ліцензією мовлення», - зазначив пан Понеділко.

 

Генеральний продюсер  компанії Віктор Підлісний у коментарях ТК зазначив, що «не був готовий до такого рішення» і навіть «не був поінформований, що це питання виноситься на сьогоднішнє засідання Нацради».

 

Нагадаємо, що «Терра-ТВ» позиціонував себе як міський мовник. Останнім часом обговорювалася участь телеканалу в проекті Держтелерадіо «Канал територіальних громад», проте в результаті дискусії проект вирішили реалізовувати без участі комерційних мовників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY