Моралісти спіймали «Куй-ТБ» на порнографії

30 Вересня 2009
20371
30 Вересня 2009
15:36

Моралісти спіймали «Куй-ТБ» на порнографії

20371
Моралісти спіймали «Куй-ТБ» на порнографії

Члени Національної експертної комісії з питань захисту моралі знайшли в програмі «Парні з нашого села», яка демонструвалася 1 серпня 2009 року з 16.00 до 16.30 на телеканалі «Куй-ТБ», епізод, який містить елементи порнографії (напівоголений чоловік з прив'язаним величезним штучним членом імітував на вулиці статевий акт з автомобілем, деревом та автобусом). А згідно зі ст.13 Закону України «Про захист суспільної моралі» ТРК порнографія є забороненою. 

 

Крім того, експерти визначили, що програма «Бебапедія», яка також демонструвалася 1 серпня цього року з 21.30 до 22.00, є продукцією еротичного характеру, тому дозволяється до трансляції тільки в нічний час. Для доказу було продемонстровано епізод програми, в якому один молодий чоловік тягнув іншого за мотузку, яка була прив'язана до статевого члена.

 

Голова редакційної ради телеканалу «Куй-ТБ» Анатолій Максимчук, якого запросили на засідання НЕК, зазначив, що ці програми з'явилися в ефірі через те, що не було здійснено належний передефірний контроль.

 

«Це розважальні програми, такі  демонструються в європейських країнах», - виправдовувся представник телеканалу, попросивши членів НЕК не застосовувати жорстких санкцій.

 

НЕК вирішила довести до відома Нацради про виявлені порушення у діяльності телеканалу «Куй-ТБ», а представникові телеканалу порадили програми з елементами еротики демонструвати у пізній час.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20371
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрей
5293 дн. тому
И снова Толик отдувается!.. :) Памятник ему пора поставить, чессло!.. :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду