Юлія Тимошенко звинуватила ЗМІ у «нагнітанні паніки»

8 Листопада 2009
13037
8 Листопада 2009
14:29

Юлія Тимошенко звинуватила ЗМІ у «нагнітанні паніки»

13037
Юлія Тимошенко звинуватила ЗМІ у «нагнітанні паніки»

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що деякі ЗМІ в Україні нагнітають паніку у зв`язку з епідемією грипу. По це повідомляє агентство УНІАН.

 

«Зараз, якщо стежити за спонтанними повідомленнями засобів масової інформації, люди тільки на вулицях в ліжках не лежать, черги тисячні (у лікарнях і поліклініках), йде абсолютне знущання з людей, їм не надається своєчасна допомога. Всі ви бачите, яке йде нагнітання і яка йде паніка», - заявила пані Тимошенко під час наради в Закарпатській облдержадміністрації з питань боротьби з епідемією грипу.

 

Вона підкреслила, що деякі ЗМІ повідомляють про те, що не вистачає лікарів і ліків.

 

«Це все не відповідає дійсності. Я б хотіла, щоб ЗМІ, недобросовісні політики не виховували в українців комплекс неповноцінності, і щоб вони не робили з громадян України занепалих людей, які думають, що їх країна ні до чого не готова, що вона завжди найгірша, що вона завжди з чимось не справляється», - сказала прем`єр-міністр.

 

Вона наголосила, що за деякими показниками Україна випереджає інші країни, зокрема, у питанні боротьби з епідемією грипу, що й підтверджує останній висновок Всесвітньої організації охорони здоров`я.

 

Раніше    Міжнародна місія Всесвітньої організації охорони здоров`я позитивно оцінила дії Кабінету міністрів України, направлені проти епідемії грипу.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13037
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кабыздох
5283 дн. тому
Хахаха, а кто еще неделю назад вводил "особый масочный режим" и "родные мои, мы выстоим"? Гебельс с косой, вот кто эта Тимошенко.
Бык
5283 дн. тому
С большой головы на здоровую...
Olexa
5284 дн. тому
Ніколи не стане вже розумною
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду