Газета «Факты» забезпечила колектив безкоштовними марлевими пов'язками та ліками

6 Листопада 2009
20974
6 Листопада 2009
16:35

Газета «Факты» забезпечила колектив безкоштовними марлевими пов'язками та ліками

20974
Газета «Факты» забезпечила колектив безкоштовними марлевими пов'язками та ліками

У газеті «Факты и комментарии» кожному співробітнику коштом редакції видали по 4 марлеві пов'язки та по флакону противірусного препарату «Протефлазід» (цей засіб призначений для лікування герпесу, але може застосовуватися для профілактики вірусних і бактеріальних інфекцій як імуностимулюючий засіб). Про це ТК розповіла заступник головного редактора газети Ірина Дубська, яка очолює протиепідемічний «штаб» у газеті.

 

Також усі охочі пройшли оплачені редакцією профілактичні щеплення. За словами пані Дубської, безкоштовні щеплення за бажанням організовуються кожен рік, натомість пов'язки і ліки - це запобіжний захід цьогорічної епідемії.

 

«Це було колегіальне рішення редакції. А мене призначили керівником "штабу", тому що я курую питання медицини і веду вкладку "Будь здоров!"», - пояснила Ірина Дубська.

 

Однак редакція не зменшила контактів журналістів, які пишуть на медичну тематику, з лікарями і хворими, оскільки щоденна газета не може відмовитися від надання актуальної інформації. На редакційні завдання журналісти і фотографи ходять у марлевих пов'язках і з вологими серветками. Водночас у приміщенні редакції проводиться постійна дезінфекція робочих місць.

 

Крім цього, редакція «Фактов» через аптечну мережу замовила для співробітників антивірусні препарати і вітаміни, які нині відсутні у вільному продажі в київських аптеках. Подібну акцію організувала редакція газети «КоммерсантЪ», яка через партнерську страхову компанію забезпечує колектив «Амізоном» і «Арбідолом». За замовлені редакціями дефіцитні ліки розраховуються самі співробітники.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20974
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Наталя Баринова
5292 дн. тому
Іриночко!Щиро вітаю з тим,що вдалося допомогти колегам у такий спосіб!Зичу здоров"я,творчих успіхів Тобі,родині та колективу редакції! Наталка Баринова
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду