Знімальну групу «1+1», яка захворіла у Львові, вже виписали з лікарні

4 Листопада 2009
19594
4 Листопада 2009
15:38

Знімальну групу «1+1», яка захворіла у Львові, вже виписали з лікарні

19594
Знімальну групу «1+1», яка захворіла у Львові, вже виписали з лікарні

Журналіста   «1+1» Наталку Волосацьку та оператора Юрія Данькевича, які минулого тижня захворіла після зйомок  у лікарнях та медичних закладах Львова, вже виписали з лікарні. Про це ТК повідомила прес-служба каналу «1+1».

 

Зараз співробітники каналу перебувають вдома, їм поки «порекомендували не виходити на роботу до повного одужання». Нагадаємо, знімальна група каналу захворіла після того, як протягом двох днів вони робили прямі включення з лікарень, знімали сюжети у поліклініках.

 

Також прес-служба «1+1» повідомляє, що на сьогодні всі співробітники каналу отримують марлеві пов'язки та профілактичні медикаменти

 

«Канал також закупив ліки, які необхідні для безпосереднього лікування, а не для профілактики - їх можна отримати за потреби. Тих колег, які виявляють мінімальні ознаки хвороби, одразу відпускаємо на лікарняний», - зазначили у прес-службі.

 

Раніше ТК повідомляла про ті заходи, до яких вдаються інші канали задля профілактики епідемії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19594
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бурумбурум
5253 дн. тому
це все було надто перебільшено!!!
хммм...
5295 дн. тому
так Наталка взагалі вдома лікувалася...
Otar Dovzhenko
5295 дн. тому
А в них був свинячий грип чи який?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду