detector.media
06.11.2009 16:35
Газета «Факты» забезпечила колектив безкоштовними марлевими пов'язками та ліками

У газеті «Факты и комментарии» кожному співробітнику коштом редакції видали по 4 марлеві пов'язки та по флакону противірусного препарату «Протефлазід» (цей засіб призначений для лікування герпесу, але може застосовуватися для профілактики вірусних і бактеріальних інфекцій як імуностимулюючий засіб). Про це ТК розповіла заступник головного редактора газети Ірина Дубська, яка очолює протиепідемічний «штаб» у газеті.

 

Також усі охочі пройшли оплачені редакцією профілактичні щеплення. За словами пані Дубської, безкоштовні щеплення за бажанням організовуються кожен рік, натомість пов'язки і ліки - це запобіжний захід цьогорічної епідемії.

 

«Це було колегіальне рішення редакції. А мене призначили керівником "штабу", тому що я курую питання медицини і веду вкладку "Будь здоров!"», - пояснила Ірина Дубська.

 

Однак редакція не зменшила контактів журналістів, які пишуть на медичну тематику, з лікарями і хворими, оскільки щоденна газета не може відмовитися від надання актуальної інформації. На редакційні завдання журналісти і фотографи ходять у марлевих пов'язках і з вологими серветками. Водночас у приміщенні редакції проводиться постійна дезінфекція робочих місць.

 

Крім цього, редакція «Фактов» через аптечну мережу замовила для співробітників антивірусні препарати і вітаміни, які нині відсутні у вільному продажі в київських аптеках. Подібну акцію організувала редакція газети «КоммерсантЪ», яка через партнерську страхову компанію забезпечує колектив «Амізоном» і «Арбідолом». За замовлені редакціями дефіцитні ліки розраховуються самі співробітники.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY