Віктор Ющенко не прийде до Євгена Кисельова через бацьку Лукашенка

5 Листопада 2009
17589
5 Листопада 2009
14:53

Віктор Ющенко не прийде до Євгена Кисельова через бацьку Лукашенка

17589
Віктор Ющенко не прийде до Євгена Кисельова через бацьку Лукашенка

Раніше проанонсована участь кандидата на пост Президента України Віктора Ющенка в програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» 6 листопада не відбудеться. Про це повідомляє прес-служба телеканалу. Причина скасування - продовження візиту в Україну Президента Білорусі Олександра Лукашенка.

 

Відтак, у п'ятницю програма пройде у звичному форматі. Обговорюватимуться три теми: піар політиків на свинячому грипі, падіння Берлінської стіни та поява кандидата Проти всіх, або чому росте протестний електорат.

 

Нагадаємо, що минулої п'ятниці у «Великій політиці з Євгеном Кисельовим» зірвався ефір з Юлією Тимошенко, яка мала відповідати на запитання журналістів у прямому ефірі: прем'єр-міністр раптово вилетіла у Тернопіль врегульовувати ситуацію з епідемією грипу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17589
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ИНТЕР ТОП
5307 дн. тому
ВПЕРВЫЕ В ЮЩА СРАБОТАЛА ИНТУИЦИЯ. И КАК КАНАВИН ПЕРЕЖИВЕТ ЭТОТ ФАКТ? НЕКОГО БУДЕТ ОПУСКАТЬ. АЙАЙАЙ, НЕДОРОБОТКА. ЗВЕЗДОЧКУ ТО НЕЗАЧТО ДАВАТЬ, НЕПРОСТИТЕЛЬНЫЙ ПРОКОЛ. И ЭТО УЖЕ НЕ ВПЕРВОЙ. КАРЬЕРА КАНАВИНА НА ИНТЕРЕ ИДЕТ ВРАЗНОС. НЕ ПОЙМЕШЬ, ЧТО НА НЕГО НАДВИГАЕТСЯ - ТОЛИ СОДОМА ТОЛИ ГОМОРРА. НУ ДА ЛАДНО ВЗАМЕН БОГОСЛОВСКУЮ ПРИГЛАСЯТ, ТОЖЕ ФИГУРА НИЧЕГО. ТО ЕСТЬ У ИННЫ ФИГУРА ХОРОШАЯ:) КАНАВИН НЕДОРОС, ХОТЯ ПО СЕВЕ НА ДВОИХ И КРЫМУ ЕЕ ГОТОВИЛ:)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду