Юлія Тимошенко не прийде на «Інтер» через свинячий грип

30 Жовтня 2009
14405
30 Жовтня 2009
13:41

Юлія Тимошенко не прийде на «Інтер» через свинячий грип

14405
Юлія Тимошенко не прийде на «Інтер» через свинячий грип

Сьогодні прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не зможе взяти участь у політичному ток-шоу «Інтера» «Велика політика з Євгеном Кисельовим». Тимошенко вилетіла до Тернополя у зв'язку з загрозою епідемії свинячого грипу, ідеться в уточненому повідомленні прес-служби.

 

Темі грипу буде присвячений випуск «Великої політики» 30 жовтня. Зокрема в програмі обговорять питання: чи загрожує епідемія національній безпеці країни? Чому Україна виявилась абсолютно не готовою протидіяти розповсюдженню вірусу і чи зможе вплинути епідемія грипу на перебіг президентської кампанії?

 

Як оголошується, гостями програми будуть  представники уряду, Верховної Ради, медики та експерти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14405
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5299 дн. тому
2 Профессор Преображенский Ой, да я этот борменталь уже два года слышу : ) Давайте лайте, лайте - а я пойду пока себе зелёный чай с калиной и мёдом приготовлю.
Проффесор Преображенскый
5299 дн. тому
greta - "бледной тенью - Шарикова" Попрошу собачку нашу не обижать И на Алегарфа этого зла не держите - человечек на конкурента ЮВТ работает. Работа такая.
greta
5299 дн. тому
Алегарф // 30.10.2009 21:45:27 На ваше: "Госпожа блонда, посмотрите, у вас вся спина сзади!", я скажу: "Алегарф , посмотрите, вы голову где-то потряли и не заметили" , как в старой комсомольской песне "Отряд не заметил потерю бойца". А относительно "бледной тени на фоне Януковича", то уместнее сказать, что Виктор Фёдорович является бледной тенью - Шарикова Полиграфа Полиграфовича, т.к. последний читал и даже имел своё мнение по поводу переписки Энгельса с Каутским, а Витя говорит только то, что ему Ганка напишет, да и то часто ошибается.
Алегарф
5299 дн. тому
Госпожа блонда, посмотрите, у вас вся спина сзади!
Дротаверин
5299 дн. тому
Боится, что на нее начихают
блонда
5299 дн. тому
Юля - бледной тенью на фоне Яныка? господин Алегарф, не смешите публику
ket
5299 дн. тому
Надо же опять подфартило попираиться.Дело с гриппом в Украине плохое.Но ВОНА опять в теме.
Алегарф
5299 дн. тому
Хотя, может, всё и намного проще. Просто побоялась выглядеть бледной тенью на фоне выступления Януковича в прошлую пятницу. И не надо давить на жалость, мол, 30 людей умерло, не верю!
Алегарф
5299 дн. тому
Йульа ведёт себя как и положено порядочной валютной CENSORED Да и сутенёры-политтехнологи у неё знатоки человеческой психологии ещё те! Хотите об этом поговорить?
Lj
5299 дн. тому
CENSORED миловидный повод. Нормально, 30 людей умерло, а для вас это тупая отмазка, чтоб не прийти потрындеть на шоу, которое и так каждую неделю идет????
Алегарф
5299 дн. тому
Нашла-таки миловидный повод набить себе цену - грипп. *Ой, а у меня мама больная, ребёнка не в чем в школу отправить*
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду