Доктор Комаровський прийде до Анни Безулик і Євгена Кисельова

5 Листопада 2009
21532
5 Листопада 2009
17:24

Доктор Комаровський прийде до Анни Безулик і Євгена Кисельова

21532
Доктор Комаровський прийде до Анни Безулик і Євгена Кисельова

Харківський лікар Євген Комаровський буде гостем політичних ток-шоу «Я так думаю з Анною Безулик» на 5-му каналі сьогодні, 5 листопада, та «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на «Інтері» завтра, 6 листопада. Про це лікар повідомляє на своєму сайті.

 

У редакції «Я так думаю з Анною Безулик» ТК підтвердили цю інформацію, уточнивши, що темою сьогоднішнього випуску буде епідемія грипу. Щодо інших гостей інформацію не змогли надати, оскільки це питання ще вирішувалося.

 

У прес-службі телеканалу «Інтер» також підтвердили, що до Євгена Кисельова прийде доктор Комаровський. Імена інших гостей стануть відомі завтра. Як уже повідомляла ТК, спершу планувалося, що гостем «Великої політики» стане Віктор Ющенко, який в якості кандидата в Президенти відповідатиме на запитання журналістів. Однак сьогодні плани змінилися, і завтра в студії Євгена Кисельова обговорюватимуть три питання, одне з яких - піар політиків на свинячому грипі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21532
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Маша
5301 дн. тому
согласна, выступление этого врача было замечательным. он рассказал многие простые вещи, о которых никто не догадался упомянуть в других эфирах. но жизненный опыт и некоторая смекалистость подсказывают мне, что предыдущий комментарий написали, господин Комаровский, Вы сами ;))
Знающий
5303 дн. тому
Комаровского открыл для Тв я ещё 13 лет назад в Харькове. В цикле программ "Моё здоровье" он дебютировал в 1996 году. Цикл разорвал Москву и занял первое место у ЛИСС в конкурсе "Вся Россия". Потом Комаровский принимал участие в цикле программ Пентусевича "Моя семья". Мужик, действительно, умный, но (!) самое главное - хороший психолог в ТВ-формате. Наверняка, кто-то из каналов обязательно предложит ему отдельный ТВ формат.
k
5304 дн. тому
Кстати да. Выступление Комаровского на интере было замечательным. После чего программа скатилась в унылое гогно. Как всегда.
Макс Рубин
5305 дн. тому
нарешті на ток-шоу почали запрошувати не політиків, а розумних людей
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду