Президент закликав журналістів не пускати політиків на екран

5 Листопада 2009
9820
5 Листопада 2009
10:56

Президент закликав журналістів не пускати політиків на екран

9820
Президент закликав журналістів не пускати політиків на екран

Президент Віктор Ющенко закликав журналістів не давати політикам коментувати епідемію грипу, а натомість запрошувати до коментування фахівців. Про це він заявив на нараді з Державною надзвичайною протиепідемічною комісією щодо захворюваності на грип та ГРЗ, пише «Українська правда», посилаючись на повідомлення прес-служби глави держави.

 

Ющенко закликав політиків утримуватися від коментарів щодо ситуації із захворюваністю на грип. Він вважає неприпустимим, що навіть такі трагічні моменти вони намагаються використати з користю для себе.

 

Президент закликає політиків не давати рекомендації стосовно лікування грипу і залишити це право медикам, оскільки - це виключна компетенція Міністерства охорони здоров'я.

 

Президент зазначив, що під час епідемії Міністерство охорони здоров'я має стати «монополістом» у наданні суспільству інформації щодо стану захворюваності, а також стосовно рекомендацій, як лікувати хвороби.

 

Натомість, за словами президента, «головним лікарем в Україні став політик, який кожного дня з екрану телевізора розповідає, що пити і що вживати».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9820
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
5308 дн. тому
Ну, конечно! Что ж это такое делается!!! Ведь только у Юща есть эксклюзивное право учить всех жизни с экранов телевизоров! Святоша, блин...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду