Радіо Вільна Європа запускає проект «Эхо Кавказа»

1 Листопада 2009
16592
1 Листопада 2009
17:57

Радіо Вільна Європа запускає проект «Эхо Кавказа»

16592
Радіо Вільна Європа запускає проект «Эхо Кавказа»

Сьогодні, 2 листопада, Радіо Вільна Європа запускає проект «Эхо Кавказа». Про це повідомляє Радіо Свобода.

 

Інформаційно-аналітична програма виходитиме російською мовою на території Південної Осетії та Абхазії.


Редактор нової програми Андрій Бабицький розповів: «На всій території пострадянського простору існує дефіцит інформації, але саме в цьому регіоні він відчутний особливо гостро. У Південній Осетії та Абхазії люди в основному змушені задовольнятися інформацією з російських джерел. Це і входить до місії Радіо Свобода - Радіо Вільна Європа: заповнювати дефіцит інформації, пропонувати свій погляд на події, співвідносити їх з цінностями демократичного суспільства. Ми будемо пропонувати і погляд із Москви, і погляд із західних країн. Гадаю, що на перетині цих силових ліній розповідь про ситуацію в регіоні отримає і глибину, і чіткість».



За інформацією Радіо Свобода, «Ехо Кавказу» виходитиме на частоті 9525 і 9789 о 21.00 за місцевим часом у Південні Осетії та Абхазії і на годину пізніше за тбіліським.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16592
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду