Олександр Борисенко не має наміру залишатись генеральним продюсером «Мегаспорту»

26 Жовтня 2009
14901
26 Жовтня 2009
13:57

Олександр Борисенко не має наміру залишатись генеральним продюсером «Мегаспорту»

14901
Олександр Борисенко не має наміру залишатись генеральним продюсером «Мегаспорту»

Генеральний продюсер «Мегаспорту» Олександр Борисенко не має наміру залишатись на каналі після його переформатування. Про це він повідомив  у коментарі ТК.

 

«Я залишусь на каналі на місяць чи на два для того, щоб нормально закінчити свою роботу. Також, якщо буде потрібно, ми зробимо трансляцію бою Кличка 12 грудня» - зазначив він.

 

За словами пана Борисенка, йому була запропонована посада у групі «Інтер», однак він її не прийняв. Основною причиною  відмови була незгода з позицією керівництва щодо переформатування каналу:  «Я з самого початку був задіяний у створенні цього каналу, і в цей проект  було вкладено багато сил, енергії та душі. До того ж, для мене є неприйнятною ситуація, коли моя команда піде, а я залишусь тут. "Мегаспорт" - це була насамперед команда, і, на моє переконання,  вона була однією з найкращих телевізійних команд не лише в Україні, а й в СНД».

 

Також Олександр Борисенко зазначив, що позиція керівництва щодо переформатування каналу, оголошена на зборах, полягала в тому, що з точки зору бізнесу спортивний канал є невигідним проектом.

 

«Але якби ситуація з "Мегаспортом" була такою ж, як у 2008 році, канал був би точно не у збитку. Ми за три роки зробили майже не збитковий канал», - наголосив він.

 

Нагадаємо, у 2008 році «Мегаспорт» та К1 обмінялись мережами, тоді спортивний канал поступився своєю ефірною мережею іншому каналові групи. Юридично це рішення було оформлене як обмін логотипами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14901
Читайте також
30.10.2009 13:22
Валентина Самченко, «Україна молода»
29 701
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
зритель МЕГАСПОРТА
5289 дн. тому
Ндя.. это просто ужас... зачем менять направление ЛУЧШЕГО спортивного канала, который с привеликим удовольствием смотрит огромный процент населения Украины. Выражаю огромную благодарность сотрудникам этого телеканала.. Самые актуальные сопртивные события... теннис, F-1, бокс.. да это же просто супер... Увы, вряд ли я буду смтреть этот очередной "новый молодежный шлак", который мне попытаются впарить под каким-то соусом в 2010 на любимом МЕГАСПОРТЕ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду