detector.media
26.10.2009 13:57
Олександр Борисенко не має наміру залишатись генеральним продюсером «Мегаспорту»

Генеральний продюсер «Мегаспорту» Олександр Борисенко не має наміру залишатись на каналі після його переформатування. Про це він повідомив  у коментарі ТК.

 

«Я залишусь на каналі на місяць чи на два для того, щоб нормально закінчити свою роботу. Також, якщо буде потрібно, ми зробимо трансляцію бою Кличка 12 грудня» - зазначив він.

 

За словами пана Борисенка, йому була запропонована посада у групі «Інтер», однак він її не прийняв. Основною причиною  відмови була незгода з позицією керівництва щодо переформатування каналу:  «Я з самого початку був задіяний у створенні цього каналу, і в цей проект  було вкладено багато сил, енергії та душі. До того ж, для мене є неприйнятною ситуація, коли моя команда піде, а я залишусь тут. "Мегаспорт" - це була насамперед команда, і, на моє переконання,  вона була однією з найкращих телевізійних команд не лише в Україні, а й в СНД».

 

Також Олександр Борисенко зазначив, що позиція керівництва щодо переформатування каналу, оголошена на зборах, полягала в тому, що з точки зору бізнесу спортивний канал є невигідним проектом.

 

«Але якби ситуація з "Мегаспортом" була такою ж, як у 2008 році, канал був би точно не у збитку. Ми за три роки зробили майже не збитковий канал», - наголосив він.

 

Нагадаємо, у 2008 році «Мегаспорт» та К1 обмінялись мережами, тоді спортивний канал поступився своєю ефірною мережею іншому каналові групи. Юридично це рішення було оформлене як обмін логотипами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY