Нацрада не виключає звернення до суду щодо позбавлення ліцензії на мовлення каналів К1 та «Мегаспорт»

1 Жовтня 2008
30456
1 Жовтня 2008
16:42

Нацрада не виключає звернення до суду щодо позбавлення ліцензії на мовлення каналів К1 та «Мегаспорт»

30456
Нацрада не виключає звернення до суду щодо позбавлення ліцензії на мовлення  каналів К1 та «Мегаспорт»
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення не розглянула сьогодні на засіданні питання щодо несанкціонованого обміну мережами розповсюдження між телеканалами групи «Інтер» – К1 та «Мегаспорт». Як пояснив «ТК» голова Нацради Віталій Шевченко, питання було перенесено з технічних причин.
 
«Відбулася ще одна перевірка телекомпаній «Київтелемонтаж» та «Мульти Медіа Сервіс». Зараз наші фахівці опрацьовують результати цієї перевірки. це технічні обставини, як ви розумієте. Через тиждень ми повернемось до розгляду цього питання. Не виключено, що ми будемо його розглядати саме в тому аспекті, щоби звернутися до суду про анулювання ліцензії цим компаніям», – наголосив пан Шевченко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30456
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
секюрити
5688 дн. тому
Безлюдное тв -тупая воровская москвошвея. Тут не суд давно нужен, а самосуд
Иван
5689 дн. тому
2СЕМЕН: Полностью с вами согласен!!! Но похоже суд будет чисто показушный, как и все у нас (: Тепрь видели, поночам дхухнедельной давности новости спорта крутять - чуть не все ночь, видать формат канала к лицензии так подгоняют (:
зритель
5689 дн. тому
а суд решит, что все законно. И нацсовет скажет мы типа против, но решение суда - закон. и лицо сохранят и карман набит!!!
СЕМЕН
5689 дн. тому
А что суд? Мегаспорт начал подниматься, появился отечественный и российский футбол, хоккей, стартует баскетбол. Но группе ИНТЕР плевать на простых людей у которых нет кабеля. Они нам втюхивают еще один канал с кино. Лучше бы навели порядок на НТН. Канал был и так не в лидерах, а теперь не знаю кто его смотрит. А к НАЦРАДЕ претензий нет. Как говорится, что она есть... А есть судя по всему они любят.
5689 дн. тому
Может выдать, должна мочь и забрать ;)
132
5689 дн. тому
Какой суд - а денежки взятые?
eheu
5689 дн. тому
Захар, позбавити ліцензії Нацрада може лише через суд.
Захар
5689 дн. тому
Да чего там в суд подавать, пусть Нацрада сама лишит их лицензий и объявит конкурс на них. Тогда уже каналам придется доказывать, что они не верблюды и подавать в суд на Нацраду... и пусть попробуют оправдаться ;)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду