АМКУ розслідує підвищення тарифів одним з регіональних кабельних операторів «Волі»

20 Жовтня 2009
9554
20 Жовтня 2009
11:09

АМКУ розслідує підвищення тарифів одним з регіональних кабельних операторів «Волі»

9554
АМКУ розслідує підвищення тарифів одним з регіональних кабельних операторів «Волі»

Сумське обласне відділення Антимонопольного комітету порушило справу за ознаками зловживання монопольним становищем суб'єктом господарювання у складі ТОВ «ТРК "Телесвіт"» і ТОВ «Телесвіт». Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

 

Як з'ясувало відділення, оператор кабельного телебачення підвищив на 42 % абонентну плату користувачам соціального і базового пакету телепрограм. Розслідування у справі триває.

 

ТОВ «Телерадіокомпанія "Телесвіт"» пов'язана з групою компаній «Воля». Її засновники - закрита акціонерна компанія з обмеженою відповідальністю «ОІСІВ Лімітед» (Кіпр) і ТОВ «Телекомунікаційні Системи - Менеджмент» (м. Київ) - є засновниками ряду інших регіональних операторів, у тому числі кабельної телекомпанії «Девком» із Севастополя, яку на засіданнях Національної ради з питань телебачення і радіомовлення публічно пов'язують з «Волею».

 

ТОВ «Телесвіт» також є співзасновником компанії «Віа медіа» (телеканал «Воля»), іншим засновником якої є ЗАТ «Воля-кабель».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9554
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду