Суд переніс розгляд справи за позовом Спілки кабельного телебачення України проти Нацради

19 Жовтня 2009
22353
19 Жовтня 2009
13:14

Суд переніс розгляд справи за позовом Спілки кабельного телебачення України проти Нацради

22353
Суд переніс розгляд справи за позовом Спілки кабельного телебачення України проти Нацради

19 жовтня в Окружному адміністративному суді м. Києва відбулося чергове судове засідання у справі за позовом Спілки кабельного телебачення України проти Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення про визнання нечинними 21 рішення Нацради. Про це повідомляє прес-служба Спілки кабельного телебачення України.

 

На черговому засіданні був присутній  представник із прокуратури міста Києва, який долучився до справи на письмове прохання відповідача. Самого представника Національної ради на судовому засіданні не було. Відсутність відповідача підтверджується клопотанням про перенесення дати судового розгляду справи у зв'язку з наданою представнику відповідача відпусткою.

 

Розглянувши клопотання відповідача про перенесення розгляду справи та за відсутності підтвердження офіційного опублікування повідомлення про розгляд справи в «Офіційному віснику України», суд переніс розгляд справи на 27 листопада 2009 року.

 

Нагадаємо, що суд переносив дату розгляду справи, оскільки відповідач не опублікував оголошення про розгляд справи в газеті «Офіційний вісник», як того вимагає ст. 171 Кодексу адміністративного судочинства України.

 

7 жовтня Національна рада ухвалила рішення про виконання ухвали Окружного адміністративного суду м. Києва та направлення оголошення, яке суд зобов'язав опублікувати, до «Офіційного вісника України».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду