detector.media
12.10.2009 12:35
Леонід Черновецький заборонив запитання на білбордах

Мер Києва Леонід Черновецький заборонив операторам зовнішньої реклами розміщувати в Києві білборди із запитаннями до політиків. Про це заявляють представники політичної партії «Єдиний центр», повідомляє «Новинар».

 

Рекламні постери є складовою кампанії ЄЦ «Запитай кандидата». Вони містять звернення до Президента, прем'єр-міністра та представників політичного істеблішменту: «Запитай Тимошенко: чому вона не виконала своїх обіцянок?», «Запитай Ющенка: коли він буде звітувати перед народом?», «Запитай Януковича: разом чи Схід і Захід?», «Запитай Яценюка: з ким він буде рятувати країну?», «Запитай Литвина: що потрібно країні крім нього?».

 

 

 

«Сьогодні по всій Україні розміщені такі борди із питаннями до основних кандидатів у Президенти. Такі борди також повинні були бути розміщені і в місті Києві, але київська влада самовільно заборонила операторам розміщувати ці борди», - каже голова «Єдиного центру» Ігор Кріль.

 

6 жовтня Блок Юлії Тимошенко відкликав з Печерського районного суду Києва позов про заборону недобросовісної реклами, що стосується діяльності прем'єр-міністра.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - novynar.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY