Юрист КНМП погрожує Ілащуку прокурором

9 Жовтня 2009
22829
9 Жовтня 2009
12:19

Юрист КНМП погрожує Ілащуку прокурором

22829
Юрист КНМП погрожує Ілащуку прокурором

9 жовтня 2009 року районному суді Шевченківського району Києва відбулося продовження попереднього слухання справи за позовом КНМП до НТКУ про визнання наказу про скорочення №3 від 17 січня 2009 року недійсним.

 

«У ході попереднього слухання справи відповідачі надали сфальсифіковані документи з приводу штатного розпису працівників НТКУ, які підлягають звільненню, 21 квітня 2009 року. А у нас відбулися збори профспілки 13 квітня 2009 року, і профспілка в процесі засідання надала всі необхідні документи про те, що вона не дає згоди на скорочення шести членів, які є членами КНМП (Інна Удовенко, Віра Буков'як, В'ячеслав Гребенников, Надія Матура, Наталя Харченко, Наталя Віхерко-Сиволап). Якщо вони й надалі будуть так діяти, то я як юрист маю намір залучити до слухання справи прокурора  у цивільному процесі», - сказала юрист КНМП Валентина Прибильська.

 

Від відповідачів були присутні двоє юристів Національної телекомпанії. «Ілащука на засіданні не було, хоч суд йому визначив статус співвідповідача», - зауважила пані Валентина.

 

Василь Ілащук сказав ТК, що особисто він про судове засідання не знав, що інтереси НТКУ представляють в суді юристи телекомпанії.

 

ТК намагається отримати коментар юридичного відділу НТКУ з приводу фальсифікації документів.

 

У судовому засіданні зроблена перерва до 14 грудня 2009 року.

 

Нагадаємо, що 28 березня Київська незалежна медіа-профспілка подала позов до Шевченківського районного суду міста Київ, оскаржуючи наказ президента Національної телекомпанії України №3 від 17 січня 2009 року про скорочення штатів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22829
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду