detector.media
09.10.2009 12:19
Юрист КНМП погрожує Ілащуку прокурором

9 жовтня 2009 року районному суді Шевченківського району Києва відбулося продовження попереднього слухання справи за позовом КНМП до НТКУ про визнання наказу про скорочення №3 від 17 січня 2009 року недійсним.

 

«У ході попереднього слухання справи відповідачі надали сфальсифіковані документи з приводу штатного розпису працівників НТКУ, які підлягають звільненню, 21 квітня 2009 року. А у нас відбулися збори профспілки 13 квітня 2009 року, і профспілка в процесі засідання надала всі необхідні документи про те, що вона не дає згоди на скорочення шести членів, які є членами КНМП (Інна Удовенко, Віра Буков'як, В'ячеслав Гребенников, Надія Матура, Наталя Харченко, Наталя Віхерко-Сиволап). Якщо вони й надалі будуть так діяти, то я як юрист маю намір залучити до слухання справи прокурора  у цивільному процесі», - сказала юрист КНМП Валентина Прибильська.

 

Від відповідачів були присутні двоє юристів Національної телекомпанії. «Ілащука на засіданні не було, хоч суд йому визначив статус співвідповідача», - зауважила пані Валентина.

 

Василь Ілащук сказав ТК, що особисто він про судове засідання не знав, що інтереси НТКУ представляють в суді юристи телекомпанії.

 

ТК намагається отримати коментар юридичного відділу НТКУ з приводу фальсифікації документів.

 

У судовому засіданні зроблена перерва до 14 грудня 2009 року.

 

Нагадаємо, що 28 березня Київська незалежна медіа-профспілка подала позов до Шевченківського районного суду міста Київ, оскаржуючи наказ президента Національної телекомпанії України №3 від 17 січня 2009 року про скорочення штатів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY