Василіса Фролова залишає М1 заради Савіка Шустера

9 Жовтня 2009
24829
9 Жовтня 2009
10:38

Василіса Фролова залишає М1 заради Савіка Шустера

24829
Василіса Фролова залишає М1 заради Савіка Шустера

Василіса Фролова залишає М1 заради роботи в проекті «Шустер live». Цю інформацію ТК підтвердила сама Фролова.

 

«Настав час, і я пішла. Плани грандіозні. У вівторок у мене вже перший ефір у Савіка Шустера», - сказала вона.

 

Генеральний продюсер М1 Валентин Коваль підтвердив ТК, що Василіса Фролова написала заяву про звільнення і цю заяву підписано.

 

«Однак у нас ще  є агентський контракт до 2012 року, згідно з яким Василіса брала на себе певні зобов'язання», - зауважив Коваль. За його словами, ситуацію зараз опрацьовують юристи.

 

За неофіційною інформацією, Василіса Фролова пройшла кастинги на «Савік Шустер Студії» і звернулася до керівництва М1 з проханням дозволити їй працювати на сторонньому проекті. Категорична відмова телеканалу стала причиною звільнення. 

 

Як сказала ТК Дарка Чепак, шеф-редактор «Савік Шустер Студії», зараз погоджуються юридичні питання, а рубрика, яку, найімовірніше, вестиме Фролова, матиме назву «Хочу Євро» і триватиме  близько 5 хвилин наприкінці програми «Шустер live».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24829
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fan
5305 дн. тому
Уважаемый,Ganja,а я и не вас имел в виду,а Непонятно. Все OK
Ganja
5305 дн. тому
Уважаемый Непонятно! Вы, наверное, не совсем внимательно читаете комментарии. во всяком случае, мой. речь шла о том, что Вася ГРИМЁРШЕЙ на канале М1 НЕ БЫЛА. а Вы об этом пишите "с большим знанием дела".
Fan
5306 дн. тому
Ребята, да не смешите вы! Конечно, у каждого может быть свое мнение относительно Васи Фроловой. Мнение - это одно, а факты - другое. Ну, не была она никогда гримершей. Поверьте. Я знаю точно. А на М1 она попала с харьковского тв и сразу ведущей утренней программы в прямой эфир.
Непонятно
5307 дн. тому
Уважаемая Ganja (Ганя), так мне и непонятно, за какие заслуги гримеров делают политическими обозревателями? Разъясните! Наверное, не за ум и не за политический опыт. Наверно за что-то женское?
Ganja
5308 дн. тому
Уважаемый Непонятно...Вы б сначала проверили свою "достоверную" информацию относительно "гримерши М1 Василисы Фроловой"...а потом со знанием дела писали комментарии. А Васе - удачи! у неё всё получится
Непонятно
5309 дн. тому
Дивны дела твои, Господи! Бывшая гримерша М1 Василиса Фролова когда-то добилась роли ведущей на М1. Ну так и работала бы там себе дальше, развивалась бы! Нет, ее таки понесло в политику. Непонятно.
Лана
5310 дн. тому
У этих 5-ти минутных рубрик не было никакой популярности. Ни у Вольновой, ни у Сичкарь. Но дело даже не в этом. Просто гостей Савика очень сложно заставить замолчать, им всегда не хватает времени, а тут еще 5 минут урежут для Васи....
Горячофф
5311 дн. тому
Только бы не вольнова! Фролова - ничего так себе, главное, чтобы пальцы не засовывала в штаны...
Саша
5311 дн. тому
Наврят чи у Фролової буде майбтнє після цієї 5-ти хвилинної рубрики)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду