Василиса Фролова больше не будет вести «Guten morgen!»

6 Лютого 2008
7891
6 Лютого 2008
14:45

Василиса Фролова больше не будет вести «Guten morgen!»

7891
Василиса Фролова больше не будет вести «Guten morgen!»

Ведущая канала М1 Василиса Фролова больше не будет вести утреннюю программу «Guten morgen!» и на данный момент с ее участием в эфире канала выходят только повторы программ «Shakeанем, бэйби!», которые будут транслироваться весь февраль.

 

Василиса прокомментировала «ТК» слухи о том, что у нее закончился контракт с М1 и она переходит на другой канал: «Контракт еще не закончился и я не имею права разглашать информацию о том, когда это произойдет. Сейчас М1 готовит для меня новые проекты. А в «Guten morgen!» уже новые ведущие. Слава Богу, пять лет на М1 и до этого еще три года в Харькове я выходила в утреннем эфире, хватит».

 

Также Василиса не подтвердила информацию о том, что она переходит на Новый канал.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7891
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
фів
5933 дн. тому
Флаг ёё в руки и барабан на шею ЁЁ место на скотомогильнике
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду