Мінохоронздоров’я розробляє першу державну соціальну рекламну кампанію проти СНІДу

8 Жовтня 2009
3621
8 Жовтня 2009
16:15

Мінохоронздоров’я розробляє першу державну соціальну рекламну кампанію проти СНІДу

3621
Мінохоронздоров’я розробляє першу державну соціальну рекламну кампанію проти СНІДу

Міністерство охорони здоров'я України (Комітет з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу) розробляє першу державну інформаційну кампанію з профілактики ВІЛ/СНІДу. Оголошення про прийом заявок з ідеями опубліковане на сайті Біржі соціальної реклами.

 

Кампанія передбачає виготовлення макетів для зовнішніх рекламних носіїв (білборди, сітілайти, плакати) та відеороликів. Бюджет на розробку ідеї реклами не передбачений. Однак реалізацію кампанії (виготовлення і розміщення) Мінохоронздоров'я гарантує. Ідеї приймають до 28 жовтня.

 

У брифі зазначено, що реклама повинна мотивувати всіх сексуально активних людей використовувати презервативи та уважніше ставитися до захисту себе та своїх близьких від інфікування ВІЛ та іншими хворобами, що передаються статевим шляхом. Кампанія спрямована на жінок і чоловіків віком 16-45 років (особливий акцент - на молодь), переважно одинаків, але також на одружених, які не дотримуються постійної моногамності.

 

Замовник уже визначився зі змістом повідомлення - «Досить просто знати, що презерватив захищає від ВІЛ - використовуй презервативи при сексуальних контактах» - і слоганом - «Не дай СНІДу шанс!», який має бути використаний в дизайні матеріалів. Іншим обов'язковим елементом сюжету повинен бути презерватив.

 

Нагадаємо, що раніше соціальні рекламні кампанії з протидії ВІЛ/СНІДу проводили громадські організації, зокрема фонд «АнтиСНІД» Олени Франчук. Держава вперше розробляє подібну кампанію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3621
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду