Всеукраїнська рекламна коаліція оновила «Біржу соціальної реклами»

19 Грудня 2008
13586
19 Грудня 2008
13:55

Всеукраїнська рекламна коаліція оновила «Біржу соціальної реклами»

13586
Всеукраїнська рекламна коаліція оновила «Біржу соціальної реклами»
У грудні 2008 року Всеукраїнська рекламна коаліція запустила новий сайт «Біржі соціальної реклами» http://socialadvertising.com.ua. Таким чином «Біржа» перейшла зі сторінки ВРК на окремий повноцінний ресурс.
 
На новому сайті з’явився розділ новин, у якому відображаються останні тенденції у світі соціальної реклами. Окрім цього, створено розділи «Макети», який містить роботи, що були зроблені в рамках «Біржі», але не були використані, й «Ідеї», в яких знаходяться готові рішення від рекламних агентств для реалізації актуальних соціальних проблем. Найближчим часом запрацює форум для безпосереднього спілкування рекламістів і представників неурядових організацій, а також подкаст-проект «Соціальна реклама».
 
Незмінними залишилися традиційні послуги «Біржі»: консультація експерта із соціальної реклами, розміщення заявки на створення соціальної реклами і підтримка на всіх етапах реалізації соціальної кампанії.
 
Довідка:
«Біржа соціальної реклами» – соціальна ініціатива Всеукраїнської рекламної коаліції. Мета проекту – сприяння розвитку соціальної реклами в Україні. «Біржа» надає безкоштовні консультації, а також допомагає замовникам соціальної реклами у створенні ефективних інструментів комунікації. Керівником проекту є член правління ВРК з питань соціальної реклами Олександр Горлов, засновник рекламного агентства Tabasco.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13586
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду