«Репортерів без кордонів» не пустили на річницю смерті Політковської

6 Жовтня 2009
18226
6 Жовтня 2009
14:04

«Репортерів без кордонів» не пустили на річницю смерті Політковської

18226
«Репортерів без кордонів» не пустили на річницю смерті Політковської

МЗС Росії не дав дозволу представникам міжнародної організації «Репортери без кордонів» приїхати до Росії на річницю смерті кореспондентки «Новой газеты» Анни Політковської. Про це повідомляє російський «Интерфакс».

 

«Ми шоковані цим рішенням. Особливо, враховуючи той факт, що ми завжди відкрито діяли у стосунках з російською владою. Вони прийняли рішення позбавити нас можливості висловити солідарність з російськими журналістами та активістами правозахисних організацій», - йдеться в прес-релізі «Репортерів без кордонів».

 

Генеральний секретар організації Жан-Франсуа Жюльяр заявив: «Москва не хоче, щоб ми зверталися до росіян напряму, але ми не здамося».

 

Завтра, 6 жовтня, виповнюється три роки з дня загибелі Анни Політковської. Її застрелили у під`їзді власного будинку. Імена убивць і досі невідомі, судовий процес триває. Шеф редактор «Новой газеты» Сергій Соколов розповів, що представники правоохоронних органів додали до списку підозрюваних нові імена, повідомляє «Эхо Москвы».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18226
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду