detector.media
30.09.2009 15:36
Моралісти спіймали «Куй-ТБ» на порнографії

Члени Національної експертної комісії з питань захисту моралі знайшли в програмі «Парні з нашого села», яка демонструвалася 1 серпня 2009 року з 16.00 до 16.30 на телеканалі «Куй-ТБ», епізод, який містить елементи порнографії (напівоголений чоловік з прив'язаним величезним штучним членом імітував на вулиці статевий акт з автомобілем, деревом та автобусом). А згідно зі ст.13 Закону України «Про захист суспільної моралі» ТРК порнографія є забороненою. 

 

Крім того, експерти визначили, що програма «Бебапедія», яка також демонструвалася 1 серпня цього року з 21.30 до 22.00, є продукцією еротичного характеру, тому дозволяється до трансляції тільки в нічний час. Для доказу було продемонстровано епізод програми, в якому один молодий чоловік тягнув іншого за мотузку, яка була прив'язана до статевого члена.

 

Голова редакційної ради телеканалу «Куй-ТБ» Анатолій Максимчук, якого запросили на засідання НЕК, зазначив, що ці програми з'явилися в ефірі через те, що не було здійснено належний передефірний контроль.

 

«Це розважальні програми, такі  демонструються в європейських країнах», - виправдовувся представник телеканалу, попросивши членів НЕК не застосовувати жорстких санкцій.

 

НЕК вирішила довести до відома Нацради про виявлені порушення у діяльності телеканалу «Куй-ТБ», а представникові телеканалу порадили програми з елементами еротики демонструвати у пізній час.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY