Кореспонденту «Обозревателя» погрожували невідомі

24 Вересня 2009
12487
24 Вересня 2009
13:44

Кореспонденту «Обозревателя» погрожували невідомі

12487
Кореспонденту «Обозревателя» погрожували невідомі

На кореспондента «Обозревателя» Володимира Унжина вчинили напад невідомі. Про це повідомлє саме інтернет-видання.

 

Інцидент трапився 22 вересня близько другої години ночі. Журналіст підходив до під`їзду будинку, в якому мешкає, і в цей момент на нього рушили відразу два автомобілі. Пан Унжін зазначає, що це була «Тойота Лендкрузер» темного кольору, а також пежо, ймовірно, 706 моделі. Обидві - без передніх номерів.

 

«Коли лендкрузер зупинився, з обох машин вискочили хлопці спортивної статури, кілька осіб вийшли також з пежо. Всіх перелічити, а тим більше, когось запам'ятати я не встиг, адже було темно і все відбувалося дуже швидко. - розповідає пан Унжін - Приблизно було осіб 6-7, і як тільки вони вийшли з машин, відразу ж подалися у мій бік. Я не став випробовувати долю, розвернувся і побіг - як виявилося, недаремно».

 

Після цього журналіста кинулися наздоганяти двоє, але йому вдалося втекти.

 

Інцидент пан Унжін називає загрозою життю та здоров`ю та пов`язує його з професійною діяльністю. Протягом останніх місяців на сайті видання було опубліковано низку скандальних розслідувань журналіста. Зокрема, про майно представників істеблішменту, подробиці будівництва київського ринку «Воскресенський», масові порушення законодавства керівництвом міста Чернівці.

 

Редакція «Обозревателя» назвала цей випадок початком нової хвилі репресій проти «незручних журналістів» у світлі нинішньої виборчої кампанії.

 

Подробиці інциденту вивчає Подільске райуправління МВС.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12487
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Челканчик
5326 дн. тому
Алигарху, владельцу матрасов, газет и пароходов Моне Бродскому пара советов. Первый. Когда следующий раз будете сообщать всему миру о "попытке расправы над журналистами Обоза за правдивые и честные репортажи" не забудьте сдать на анализ экскременты правдивого журналиста, которые он ронял, спасаясь бегством от бандитов, посягающих на свободу прессы. Анализы подтвердят, что такой факт имел место. Второй совет. Моня, придумай пиариться пооригинальней! Обоз в долгах, как в шелках. Рекламы нуль, зарплату нечем платить. И еще! Моня, не спорь с Коломойским на миллион. Лучше спорь с Шуфричем на бутылку кефира. Все равно проиграешь.
йокс
5326 дн. тому
два комментария: 1) если за дело взялось Подольское райуправление, то они обязательно всех сразу же "найдут", догонят и еще раз найдут! можете в этом не сомневаться, это самое честное, проворное и некоррумпированное райуправление города, впрочем, как и соломенское, под носом у которого воткрытую вот уже который год подряд идёт скупка/продажа краденных мобилок, автомагнитол и прочей оргтехники, контрабанды на радиорынке. 2) неужели в Украине, ставшей, как и Грузия единственным оплотом демократии на всём постсоветском пространстве, могут покушаться на журналистов?!!! нет! ну что вы! никакого покушения не было! Информация об этом - провокационные происки российской имперской пропаганды, направленные против независимого государства.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду