detector.media
24.09.2009 13:44
Кореспонденту «Обозревателя» погрожували невідомі

На кореспондента «Обозревателя» Володимира Унжина вчинили напад невідомі. Про це повідомлє саме інтернет-видання.

 

Інцидент трапився 22 вересня близько другої години ночі. Журналіст підходив до під`їзду будинку, в якому мешкає, і в цей момент на нього рушили відразу два автомобілі. Пан Унжін зазначає, що це була «Тойота Лендкрузер» темного кольору, а також пежо, ймовірно, 706 моделі. Обидві - без передніх номерів.

 

«Коли лендкрузер зупинився, з обох машин вискочили хлопці спортивної статури, кілька осіб вийшли також з пежо. Всіх перелічити, а тим більше, когось запам'ятати я не встиг, адже було темно і все відбувалося дуже швидко. - розповідає пан Унжін - Приблизно було осіб 6-7, і як тільки вони вийшли з машин, відразу ж подалися у мій бік. Я не став випробовувати долю, розвернувся і побіг - як виявилося, недаремно».

 

Після цього журналіста кинулися наздоганяти двоє, але йому вдалося втекти.

 

Інцидент пан Унжін називає загрозою життю та здоров`ю та пов`язує його з професійною діяльністю. Протягом останніх місяців на сайті видання було опубліковано низку скандальних розслідувань журналіста. Зокрема, про майно представників істеблішменту, подробиці будівництва київського ринку «Воскресенський», масові порушення законодавства керівництвом міста Чернівці.

 

Редакція «Обозревателя» назвала цей випадок початком нової хвилі репресій проти «незручних журналістів» у світлі нинішньої виборчої кампанії.

 

Подробиці інциденту вивчає Подільске райуправління МВС.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY