detector.media
21.09.2009 11:06
ISTIL Group інвестувала 6,5 млн євро на придбання HD-ПТС для «Поверхности»

ISTIL Group інвестувала 6,5 млн євро на придбання пересувної телевізійної станції формату HD TV для групи компаній «Поверхность». Про це повідомляє прес-служба ISTIL Group.

 

ПТС розроблена британською компанією Sony Professional Solutions Europe спеціально на замовлення групи компаній «Поверхность», акціонером якої є ISTIL Group. Технічне переоснащення зумовлене офіційним рішенням УЄФА, згідно з яким від цього року трансляція всіх футбольних матчів Ліги чемпіонів має відбуватися лише у форматі HD TV. Правовласником трансляцій Ліги чемпіонів в Україні виступає група компаній «Поверхность».

 

Першою прямою трансляцією у форматі HD TV в Україні став матч «Динамо» – «Рубін». «Поверхность» забезпечила пряму трансляцію матчу у форматі високої чіткості на каналі «Спорт HD» і в стандартній чіткості на каналах «Спорт 1» і Перший національний.

 

«Чемпіонат Англії з футболу прийнято знімати в якості HD 24 камерами. А наша станція розрахована на 30 камер. Ані за технічними характеристиками (86-кратні об'єктиви), ані за розміром і комфортом у роботі наша станція не має аналогів в Україні», – цитує прес-служба Руслана Загоруйка, заступника голови правління компанії «Поверхность СК».

 

За словами генерального директора ISTIL Studios Дмитра Котеленця, наявність нового обладнання не лише виводить Україну на новий рівень технічного оснащення в підготовці до «Євро-2012», а й дозволяє студії більш гнучко працювати з проектами різних каналів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY