Автор скандального інтерв`ю з Сергієм Ратушняком працюватиме в інтернет-виданні

15 Вересня 2009
24284
15 Вересня 2009
13:50

Автор скандального інтерв`ю з Сергієм Ратушняком працюватиме в інтернет-виданні

24284
Автор скандального інтерв`ю з Сергієм Ратушняком працюватиме в інтернет-виданні

Автор скандального інтерв`ю з Сергієм Ратушняком, колишній співробітник Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії Віталій Глагола, продовжує кар'єру журналіста в інтернет-виданні.

 

У коментарях «Детектор медіа» він повідомив, що з початку вересня працює у MIGnews. «Посада - власний кореспондент у Закарпатті. Конкретної спеціалізації немає, висвітлюю різні події - від криміналу до метеликів», - розповів журналіст.

 

Крім того, Віталій Глагола є позаштатним кореспондентом Нового каналу. До його обов'язків входить підготовка репортажів на різні теми.

 

Своє подальше майбутнє пан Глагола пов`язує  з роботою на телебаченні. Втім, на співбесіди його запрошували лише регіональні телекомпанії, які, за його словами, себе дискредитували. «На місцевих каналах я принципово не хочу працювати, а від центральних пропозицій не надходило», - розповідає журналіст.

 

Нагадаємо, у серпні пан Глагола несподівано отримав пропозицію підписати заяву про звільнення з посади кореспондента ЗОДТРК, де працював на той час. До відділу кадрів його викликали після виходу в ефір  інтерв`ю з мером Ужгорода Сергієм Ратушняком, у якому пан Ратушняк намагався встановити національність народного депутата Арсенія Яценюка. Синхрон та відео скандальної зйомки демонстрували центральні телеканали України.

 

Керівництво каналу факт звільнення з цим матеріалом не пов`язує. Генеральний директор ЗОДТРК Євген Шишков наполягає, що політичного або іншого підтексту в цьому кадровому рішенні не було.

 

Вивчення законності звільнення Віталія Глаголи перевірила Закарпатська обласна прокуратура

 

Керівництво ЗОДТРК запропонувало  Віталію Глаголі вакантну посаду режисера другої категорії, яку він міг обійняти з 25 серпня цього року.

 

Сам журналіст назвав цю пропозицію «популістським рішенням», оскільки не є режисером ні за покликанням, ні за освітою.

 

 «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24284
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Макс
5343 дн. тому
«На місцевих каналах я принципово не хочу працювати, а від центральних пропозицій не надходило» Смішно чути такі слова від людини, яка не може зв*язати два слова до купи і ще ніде себе не проявила. САм би час пану Глаголі опуститися на землю
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду