detector.media
15.09.2009 13:50
Автор скандального інтерв`ю з Сергієм Ратушняком працюватиме в інтернет-виданні

Автор скандального інтерв`ю з Сергієм Ратушняком, колишній співробітник Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії Віталій Глагола, продовжує кар'єру журналіста в інтернет-виданні.

 

У коментарях «Детектор медіа» він повідомив, що з початку вересня працює у MIGnews. «Посада - власний кореспондент у Закарпатті. Конкретної спеціалізації немає, висвітлюю різні події - від криміналу до метеликів», - розповів журналіст.

 

Крім того, Віталій Глагола є позаштатним кореспондентом Нового каналу. До його обов'язків входить підготовка репортажів на різні теми.

 

Своє подальше майбутнє пан Глагола пов`язує  з роботою на телебаченні. Втім, на співбесіди його запрошували лише регіональні телекомпанії, які, за його словами, себе дискредитували. «На місцевих каналах я принципово не хочу працювати, а від центральних пропозицій не надходило», - розповідає журналіст.

 

Нагадаємо, у серпні пан Глагола несподівано отримав пропозицію підписати заяву про звільнення з посади кореспондента ЗОДТРК, де працював на той час. До відділу кадрів його викликали після виходу в ефір  інтерв`ю з мером Ужгорода Сергієм Ратушняком, у якому пан Ратушняк намагався встановити національність народного депутата Арсенія Яценюка. Синхрон та відео скандальної зйомки демонстрували центральні телеканали України.

 

Керівництво каналу факт звільнення з цим матеріалом не пов`язує. Генеральний директор ЗОДТРК Євген Шишков наполягає, що політичного або іншого підтексту в цьому кадровому рішенні не було.

 

Вивчення законності звільнення Віталія Глаголи перевірила Закарпатська обласна прокуратура

 

Керівництво ЗОДТРК запропонувало  Віталію Глаголі вакантну посаду режисера другої категорії, яку він міг обійняти з 25 серпня цього року.

 

Сам журналіст назвав цю пропозицію «популістським рішенням», оскільки не є режисером ні за покликанням, ні за освітою.

 

 «Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY