detector.media
11.09.2009 16:32
Микола Білоус став заступником голови Держкомтелерадіо. Анатолій Мураховський лишається першим заступником

Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням 9 вересня призначив Миколу Білоуса заступником голови Державного комітету телебачення та радіомовлення.

 

Нагадаємо, що посаду шостого заступника Кабмін запровадив розпорядженням від 3 вересня. ТК вже повідомляла про те, що її може обійняти пан Білоус, який до цього працював на телеканалах УТ-3, КТМ, UBC та в Держкомтелерадіо.

 

Водночас Кабмін 9 вересня ввів додатково посаду ще одного першого заступника голови комітету - для Олега Наливайка, якого й призначив виконувачем обов'язків голови. Тобто Анатолій Мураховський залишився на посаді іншого першого заступника голови. Він підтвердив цю інформацію ТК.

 

Відповідні розпорядження сьогодні були опубліковані на сайті Кабміну.

 

Таким чином, нині в комітеті працюють два перші заступники голови - Олег Наливайко й Анатолій Мураховський - і п'ять звичайних - Олександр Курдинович, Василь Шевченко, Володимир Горобцов, Андрій Марочкін і Микола Білоус.

 

Посада голови вакантна після того, як 23 травня Верховна Рада звільнила Едуарда Прутніка, котрий став народним депутатом. 26 червня Кабмін зареєстрував у парламенті проект постанови «Про призначення Олега Наливайка на посаду голови Держкомтелерадіо». 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY