Держтелерадіо хоче запровадити ще одну посаду першого заступника гендиректора КДТРК

24 Березня 2009
21802
24 Березня 2009
15:34

Держтелерадіо хоче запровадити ще одну посаду першого заступника гендиректора КДТРК

21802
Держтелерадіо хоче запровадити ще одну посаду першого заступника гендиректора КДТРК

Держтелерадіо планує запровадити посаду ще одного першого заступника генерального директора Київської державної регіональної телерадіокомпанії й рекомендує призначити на цю посаду депутата Київської облради бютівця Олександра Великоднього. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел.

 

Тимчасовий виконувач обов'язків голови Держтелерадіо Анатолій Мураховський розповів «Телекритиці», що комітет хоче запровадити таку посаду у зв'язку з розширенням проекту «Перший громадський»: «Згідно з рішенням колегії, ми хочемо розширити проект "Перший громадський", щоби показати якісний продукт про життя регіонів, про їхні позитивні зрушення та проблеми. Цього тепер не побачиш на жодному загальнонаціональному каналі. Тому й запроваджуємо таку посаду. Це в межах компетенції управлінського органу». За його словами, посада запроваджуватиметься в рамках загальних видатків ТРК.

 

Нині першим заступником генерального директора КДРТРК Віктора Пасака є Віктор Павлюк, який наразі перебуває в лікарні.

 

Генеральний директор Віктор Пасак розповів ТК, що знає про проект наказу Держтелерадіо про підсилення «Першого громадського»: «Нам потрібно надати пропозиції щодо кадрового забезпечення і структури для "Першого громадського". Але ж така структура створена ще два роки тому, і мій перший заступник опікується саме цим питанням». За словами пана Пасака, наразі тривалість проекту «Перший громадський» становить 35 хвилин, а з 6 квітня планується його збільшення до 1,05 години. Згідно з торішнім рішенням колегії Держтелерадіо, проект має поступово збільшити тривалість до 4 годин.

 

Також Анатолій Мураховський повідомив, що кандидатуру Олександра Великоднього подано за рекомендацією облради й Кабміну, але це не означає, що саме він обійме цю посаду. «Наразі розглядаються й інші кандидатури», - сказав т. в. о. голови Держтелерадіо.

 

Призначення ж першого заступника генерального директора ТРК, на відміну від запровадження такої посади, входить до повноважень гендиректора.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21802
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Иван Иваныч
5525 дн. тому
Там уже столько заместителей, что "укреплять" надо только деньгами. Профессионалы работают за тарелку похлебки. Стыдно...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду