У Росії визначаються з фіналістами «ТЭФИ-2009»

1 Вересня 2009
23173
1 Вересня 2009
14:54

У Росії визначаються з фіналістами «ТЭФИ-2009»

23173
У Росії визначаються з фіналістами «ТЭФИ-2009»

Представники російського національного телевізійного конкурсу «ТЭФИ-2009» назвали першу трійки фіналістів гільдії «Ігрового кіно» та «Продюсерів» Академії Російського телебачення. Про це повідомляє Lenta.ru.

 

За перемогу у номінації «Телевізійний художній серіал» змагатимуться серіали «Ранетки» ТОВ «Костафильм», «Слід» ТОВ «Доку драма» та «Тяжкий пісок» творчого об`єднання «Риск - кинокомпания».

 

Серед ситкомів до фіналу дійшли сьомий сезон «Моєї прекрасної няні» ЗАТ «Амедіа» та «Татусеві дочки» ТОВ «Костафільм».

 

Головними конкурентами серед художніх фільмів та серіалів стали «Зниклі» ЗАТ «Дирекція Кіно», «Мій чоловік - геній» «Ритм ТВ» та «Олімпіус Інферно» ТОВ «Червоний квадрат».

 

На титул «Найкращий виконавець чоловічої ролі в телевізійному фільмі чи серіалі» претендують Володимир Ільїн, Данило Співаковський та Ігорь Костолевський. За звання найкращої актриси змагаються Інга Оболдіна, Ольга Погодіна та Ксенія Громова.

 

Гідними звання «Найкращий продюсер телевізійної програми», на думку академіків, є Етері Левієва з телеканалу «Совершенно секретно», Олександр Цекало та Руслан Сорокін з програми «Большая разница» та команда продюсерів на чолі з Константаном Ернстом, яка займалася підготовкою конкурсу «Євробачення-2009». 

 

Найкращими сценаристами телевізійних програм стали авторські колективи програм «Большая разница», «Прожекторперисхилтон» та «6 кадров» Крім того, гільдії визначилися з фіналістами  в номінаціях «Сценарист художнього фільму» та «Продюсер художнього фільму».

 

На черзі рішення академіків ще шести гільдій, що представлятимуть творців навчальних та просвітницьких програм, дизайнерів і художників, операторів, режисерів та звукорежисерів, авторів інформаційних програм.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23173
Читайте також
28.09.2009 13:46
Арина Бородина, Анна Пушкарская, «Коммерсантъ»
25 795
26.09.2008 18:09
Петр Маев, Lenta.ru
24 973
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду