В числе номинантов "ТЭФИ-2004" - "История в деталях" телеканала СТСИТАР-ТАСС

6 Вересня 2004
1111
6 Вересня 2004
13:28

В числе номинантов "ТЭФИ-2004" - "История в деталях" телеканала СТСИТАР-ТАСС

1111
В числе номинантов "ТЭФИ-2004" - "История в деталях" телеканала СТСИТАР-ТАСС
В России определены финалисты 10-го юбилейного Национального телевизионного конкурса "ТЭФИ-2004".

В номинации "Информационная программа" за право обладания бронзовым "Орфеем" будут бороться "Вести" /телеканал "Россия"/, "Сегодня" /НТВ/ и "Новости. Итоги дня" /"Четвертый канал", Екатеринбург/.

В номинации "Информационно-аналитическая программа" финалистами названы "24" с Ольгой Романовой" /РЕН ТВ/, "Времена" /"Первый канал"/ и "Час пик. Суббота" /Телерадиокомпания ТВ-2, Томск/.

В номинациях "Информационно-развлекательная программа" и "Ток-шоу" академикам придется выбирать лауреатов из программ, часть которых в настоящее время уже закрыта. Так, за "Орфея" поспорят информационно-развлекательная программа "Времечко" /ТВ Центр/, "История в деталях" /СТС/ и покинувшая эфир "Красная стрела" /НТВ/. А за право стать лучшим ток-шоу 2004 года - программа "К барьеру!" /НТВ/, "Основной инстинкт" /"Первый канал"/ и уже несуществующая "Свобода слова" /НТВ/.

Финалистами в номинации "Ведущие информационной программы" названы Ольга Романова /программа "24" с Ольгой Романовой" - РЕН ТВ/, Мария Ситтель /программа "Вести" телеканала "Россия"/ и Екатерина Андреева /программа "Время" "Первого канала"/.

В этом году на конкурс поступило 665 работ, возросло число номинаций - вместо 33 их стало 39.

Инф. ИТАР-ТАСС.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1111
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду