Церемонія нагородження російською телепремією «ТЭФИ» не транслюватиметься на телебаченні

2 Вересня 2008
17919
2 Вересня 2008
13:43

Церемонія нагородження російською телепремією «ТЭФИ» не транслюватиметься на телебаченні

17919
Церемонія нагородження російською телепремією «ТЭФИ» не транслюватиметься на телебаченні
Академія російського телебачення оголосила про те, що церемонія нагородження переможців національної телевізійної премії «ТЭФИ-2008» не вийде в ефір, повідомляє Лента.Ру.
 
Це перший випадок в історії конкурсу, який існує з 1994 року. Церемонія пройде 25 вересня 2008 року у Малому залі Кремля. На перемогу в 50 номінаціях подано 473 заявки.
 
За останні півтора року від участі в «ТЭФИ» відмовились телеканали НТВ та ТНТ, а також один із співзасновників премії – Всеросійська державна телерадіокомпанія. Телеканал СТС, який транслював церемонію нагородження 2007 року, відмовився від трансляції «ТЭФИ-2008», але бере участь у конкурсі.
 
Президент Академії Російського телебачення Володимир Познер після відмови ВДТРК брати участь у премії заявив, що готовий покинути цей пост, оскільки, на його думку, «ТЭФИ» девальвувалась і не має майбутнього.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17919
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду