Стартує конкурс «Книга року Бі-Бі-Сі - 2009»

21 Серпня 2009
18857
21 Серпня 2009
12:25

Стартує конкурс «Книга року Бі-Бі-Сі - 2009»

18857
Стартує конкурс «Книга року Бі-Бі-Сі - 2009»

Стартує конкурс «Книга року Бі-Бі-Сі-2009», в рамках якого розглядатимуть  номінації від українських видавництв. Про це повідомляє Українська служба Бі-Бі-Сі. Адміністратором Премії є продюсер Бі-Бі-Сі Світлана Пиркало.

 

Конкурс оцінює книги, видані між вереснем 2008 та вереснем 2009 року. За умовами конкурсу, наклад кожної книжки має становити не менше 1000 примірників, що вже надійшли у вільний продаж. Видавництва авторів, які перемагали в попередніх конкурсах, можуть подати одну додаткову книгу автора-переможця.

 

Некомерційний конкурс «Книга року Бі-Бі-Сі» цього року проходить вп`яте. Його мета - підтримати нову літературу в Україні. Подавати заявки можна через вебсайт bbc.ua.

Переможці попередніх Премій:

2005: Юрій Винничук, «Весняні ігри в осінніх садах»
2006: Сергій Жадан, «Капітал»
2007: Володимир Діброва, «Андріївський узвіз»
2008: Люко Дашвар, «Молоко з кров'ю».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18857
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДМИТРО ПАВЛИЧКО
5377 дн. тому
Знов Москва розпинає народ, Що повстав за державу свою, Знов закутих в залізо заброд Зустрічає чеченець в бою. Двоголовий орел в два дзьоби П'є чеченську палаючу кров! Ну, а ми мовчимо, як раби, Що збоялись вчорашніх заков. Це фальшивої волі мораль, Честь лукава, сповита в брехню, Та прийде знахабнілий москаль І до нас, як зруйнує Чечню. Прометею, кривава красо, Ти й з Парижа підмоги не жди! Може, тільки хлопчина з УНСО Принесе тобі в жмені води. А Європа, та курва стара, Посміхатися буде здалік, Як наповниться кров'ю Кура І — всі русла зросійщених рік. Буде лиця ховать у вуаль, Видавати за жар порохню, Та прийде знахабнілий москаль І в Париж, як зруйнує Чечню. Там — вогонь. У вогні — Прометей! Люди, гляньте, там діють кати! Я кричу, та не бачу людей, Бачу тільки глухі животи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду