YouTube транслюватиме відео з Олімпіади-2008

7 Серпня 2008
24354
7 Серпня 2008
18:12

YouTube транслюватиме відео з Олімпіади-2008

24354
YouTube транслюватиме відео з Олімпіади-2008

Онлайн-сервіс YouTube отримав право на трансляцію записаних відеоматеріалів з Олімпіади-2008 у Китаї у обсязі трьох годин на день. При цьому трансляція буде проводитися без послуг посередників, повідомляє ITC.ua.

Як повідомляється, домовленість, досягнута з Міжнародним Олімпійським комітетом, має, за задумом, суттєво розширити глядацьку аудиторію, не порушуючи при цьому прав телекомпаній, котрі заплатили за право трансляції. Можливість дивитися записи з YouTube отримають близько 77 країн. До цього списку не входять Велика Британія та США, де трансляція наживо буде здійснюватися відповідно каналами BBC та NBC.

За словами керівника телевізійних та маркетингових послуг при МОК Тімо Люмме (Timo Lumme), вперше за всю історію Олімпійських ігор трансляції отримають таке поширення.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24354
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду