CBS та Pepsi розмістили відеорекламу в журналах

20 Серпня 2009
15605
20 Серпня 2009
12:59

CBS та Pepsi розмістили відеорекламу в журналах

15605
CBS та Pepsi розмістили відеорекламу в журналах

Читачі американського Entertainment Weekly наступного місяця побачать у журналі обличчя телевізійних програм, що промовлятимуть до них з тонких відеоекранів, вмонтованих у сторінки.

 

Як повідомляє The Financial Times, маркетинговий експеримент, що нагадує суміш чарів з фільмів про Гаррі Понтера та вітальних музичних листівок, запустили телемережа CBS та виробник напоїв Pepsi. Відео запрацює одразу ж, коли читач перегорне відповідну сторінку. CBS рекламуватиме обличчя свого понеділкового вечірнього ефіру, Pepsi - дієтичний напій для чоловіків.

 

Вартість такої реклами не розкривається, але очевидно, що вона набагато більша за традиційну принтову рекламу.

 

Готовність витрачатися на такий радикальній спосіб просування викликана тим, що традиційні способи втрачають ефективність. Зокрема щодо телереклами, то дедалі більше людей користуються новими технологіями, зокрема цифровими відеорекордерами, які дозволяють уникати рекламних контактів, вирізати відеорекламу з телевізійних програм чи відео.

 

Entertainment Weekly має наклад 1,8 млн, проте видання поки ще не вирішило, яка частина накладу матиме таку рекламу.

 

Також відео на екрані розміром з екран мобільного телефону з'явиться у тих копіях журналів Time Warner, які надсилаються передплатникам з Нью-Йорка та Лос-Анджелеса.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15605
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду