СТБ поставить п’єсу Горіна «Той самий Мюнхгаузен»

17 Серпня 2009
33753
17 Серпня 2009
22:34

СТБ поставить п’єсу Горіна «Той самий Мюнхгаузен»

33753
СТБ поставить п’єсу Горіна «Той самий Мюнхгаузен»

Телеканал СТБ придбав права на театральну постановку п'єси Григорія Горіна «Той самий Мюнхгаузен». Це буде перша хореографічна постановка твору в Україні. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У постановці буде задіяно учасників  шоу «Танцують всіта «Україна має талант»Режисером-постановником і головним хореографом буде Костянтин Томільченко. Прем'єра вистави відбудеться в квітні 2010 року в Києві. Пілся цього заплановано гастролі по Україні. Телевізійної версії вистави не планується.

 

«Для нас это первый шаг в стратегии реализации талантов, о которых узнала Украина, благодаря двум талант-шоу СТБ - «Танцують всі!» и «Україна має талант».  Мы дорожим открытыми нами талантами и искали способ их развития, творческой реализации и обеспечения достойной оплаты их работы», - розповідає Володимир Бородянський, генеральний директор телеканалу СТБ.

 

Права було придбано у вдови пана Горіна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33753
Читайте також
01.09.2009 10:02
Наталія Данькова
, Отар Довженко
33 722
12.08.2009 12:29
Артем Вакалюк, Sostav.ua
39 872
15.06.2009 11:12
Наталія Данькова
13 425
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читаДтч
5365 дн. тому
СТБ - лучшие! Ещё бы сделали Шварца... Я б сходил.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду