СТБ змінює керівника департаменту продюсування «талантів» та створює телепрограму з пародистом Валерієм Юрченком

18 Вересня 2009
18122
18 Вересня 2009
13:32

СТБ змінює керівника департаменту продюсування «талантів» та створює телепрограму з пародистом Валерієм Юрченком

18122
СТБ змінює керівника департаменту продюсування «талантів» та створює телепрограму з пародистом Валерієм Юрченком

Департамент продюсування учасників талант-шоу СТБ очолив співведучий проекту «Танцюють всі!» та капітан команди КВК «ЧП Мінськ» Дмитро Танкович. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше керівником департаменту був головний продюсер департаменту власного виробництва Руслан Городничий.

 

«Руслан Городничий зараз зайнятий іншими проектами, оскільки він опікується власним виробництвом каналу. Він був тимчасовим керівником Департаменту, доки ми шукали людину, яка зможе повністю присвятите себе продюсування талантів. А Дмитро Танкович є саме такою кандидатурою», - пояснили ТК у прес-службі.

 

Виконавчим продюсером департаменту призначена Катерина Борхаленко, яка раніше була лінійним продюсером шоу «Україна має талант». А креативним продюсером залишився Костянтин Томільченко.

 

На сьогодні департамент підписав два довготривалі контракти з фіналістами проекту «Україна має талант» - співаком Артемом Семеновим (Урсула) та пародистом Валерієм Юрченком. Відповідно до угоди для Урсули канал зніме кліп на арію Плави Лагуни (з фільму «П'ятий елемент») та відправить на навчання за кордон.

 

«Телеканал самостійно провів переговори з двома видатними оперними співачками Галиною Вишневською та Любов'ю Казарновською. І наш талант зацікавив обох. І вже наступного тижня ми веземо Артема на прослуховування до пані Казарновської, яке відбудеться в одному з концертних залів Москви», - зазначає Дмитро Танкович.

 

Для Валерія Юрченка департамент розробить та поставить програму спектаклю для його виступу та  концепцію телепрограми за його участю.

 

«Роботу нашого департаменту ми  побудуємо таким чином, щоб було комфортно і талантам і каналу», - наголошує пан Танкович.

 

Про яку телепрограму ідеться прес-служба каналу поки не уточнює.

 

Нагадаємо, департамент продюсування  учасників талант-шоу СТБ створив у серпні 2009 року. Структура займається організаційним, креативним та піар-супроводом виконавців, задіяних у проектах «Танцюють всі!» та «Україна має талант».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18122
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду