Показ 6-го сезону «Доктора Хауса» розпочнеться в США 21 вересня, 5-го сезону на СТБ – у жовтні

5 Серпня 2009
19701
5 Серпня 2009
15:16

Показ 6-го сезону «Доктора Хауса» розпочнеться в США 21 вересня, 5-го сезону на СТБ – у жовтні

19701
Показ 6-го сезону «Доктора Хауса» розпочнеться в США 21 вересня, 5-го сезону на СТБ – у жовтні

Телекомпанія FOX розпочне показ нового 6-го сезону серіалу «Доктор Хаус» (House M.D.) 21 вересня. Перша серія буде двогодинною. У сезоні заплановано зйомки 24 епізодів.

 

В Україні восени відбудеться прем'єра 5-го сезону на телеканалі СТБ. Як повідомили ТК в прес-службі СТБ, 5-й сезон серіалу стартує в першій половині жовтня, одразу після закінчення повторів.

 

Крім цього, канал планує купівлю 6-го сезону, оскільки «Доктор Хаус» сподобався українській аудиторії, про що свідчать високі рейтинги навіть повторів. «Але на даний момент права на купівлю 6-го сезону ще не виставлено на продаж, тому ми ще не можемо говорити про дати ефірів», - уточнили на СТБ.

 

Після закінчення 5-го сезону в цьому слоті «Доктора Хауса» змінять два інші медичні серіали - «Анатомія Ґрей», який у США є не менш популярним за «Хауса», та серіал російського виробництва про молодих медиків «Я лікую».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19701
Читайте також
24.07.2009 15:57
Сергій Грабовський, «День»
26 848
26.06.2009 07:53
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
16 602
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
клубника
5375 дн. тому
это хорошо)
Алегарф
5376 дн. тому
А в США, если верить Коротичу (ну, тому, с чтения колонки которого многие начинают ознакомление со свежим выпуском "Бульвара Гордона"), все смотрят старое доброе советское кино.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду