detector.media
10.08.2009 16:13
Суспільне телебачення Грузії очолить Георгій Чантурія

Суспільне телебачення Грузії очолить Георгій Чантурія, повідомляє lenta.ru з посилання російський «Інтерфакс». Посада директора телекомпанії була вакантною від 20 липня цього року, коли у відставку пішов гендиректор Леван Кубанеїшвілі. Саме Чантурія, тодішній заступник Кубанеїшвілі, до цього часу виконував обов`язки директора СТГ. Офіційно ж нову посаду він обійме 20 серпня.

 

У липні цього року Наглядова рада телекомпанії оголосила конкурс, за підсумками якого і було обрано керівника СТГ. З-поміж 16 претендентів до фіналу увійшли троє. Окрім Чантурії, це журналіст Звіад Корідзе та кінорежисер Георгій Качарава. Кандидатуру Чантурії підтримали п`ять із дев`яти членів Наглядової ради. Ще четверо утрималися від голосування.

 

Телеканал СТГ доволі часто критикують представники грузинської опозиції. Її представники вимагають включити їх до Наглядової ради телекомпанії. За ініціативою президента країни Михайла Саакашвілі,  Парламент Грузії прийняв у першому читанні поправки до закону «Про мовлення», де, зокрема, йдеться й про реформування Наглядової ради СТГ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY