detector.media
06.08.2009 21:04
ISTIL стала інвестором продакшн-компанії Максима Бахматова «Ледокол»
ISTIL стала інвестором продакшн-компанії Максима Бахматова «Ледокол»

Корпорація ISTIL Group стала інвестором і співвласником продакшн-компанії «Ледокол» (Ledokol Bakhmatov Group), продюсером і директором якої є Максим Бахматов. Про це ТК повідомили в групі компаній ISTIL.

 

За умовами інвестиційної угоди 70% акцій продакшн-компанії належатимуть ISTIL Group, а 30% залишаються за поточним власником компанії. Максим Бахматов, залишаючись продюсером і генеральним директором продакшн-компанії «Ледокол», стає також керуючим партнером.

 

Залучені кошти будуть спрямовані на телевізійні проекти, інтернет і кіновиробництво. Обсяг першопочаткових інвестицій партнери не оголошують. Однак кожен проект студії «Ледокол» матиме поетапне фінансування, достатнє для повноцінного виробництва.

 

За словами Максима Бахматова, Мохаммаду Захуру сподобалися готові «пілоти» від «Ледокола»: 60-хвилинна інформаційно-гумористична програма «Погляд :)», кулінарне шоу «для справжніх чоловіків» «Булки», формат вихідного дня - розважальне інтелігентне шоу «П'ятниця вечір» і 10-хвилинне відео-комікс-шоу «Містер Лисичкін». «Ми подивилися і те, що вже зроблено, - проект країнці афігенні", другий показ яких на каналі ICTV йде з гарними показниками, відеодизайнерські проекти для М1 і телеканалу "Сіті". Наші інтереси співпали і в питання розвитку і використання власної 3D-анімаційної студії "НДІ  візуальних ефектів", і в напрямку розвитку інтернет-проектів», - зазначив пан Бахматов.

 

Продакшн «Ледокол» - це четвертий медіа-проект ISTIL Group, яка також володіє продакшн-студією ISTIL Studios, англомовним тижневиком Kyiv Post, часткою в групі компаній «Поверхность».

 

«Компанія ISTIL інвестує лише в найкращі бренди і тільки на правах мажоритарного акціонера. Наш тандем з Максимом Бахматовим незабаром дасть українським і російським глядачам багато нових якісних телепродуктів, а з часом - ми розширимо нашу присутність у кіновиробництві і мультиплікації», - цитує піар-служба ISTIL власника групи Мохаммада Захура.

 

Довідка:

ISTIL Group - інвестиційна група, яка належить британському бізнесмену пакистанського походження Мохаммаду Захуру. ISTIL Group володіє продакшн-студією ISTIL Studios, англомовним тижневиком Kyiv Post та 40% акцій групи компаній «Поверхность». Пріоритетні напрямки інвестицій ISTIL Group: медіа, нерухомість і промислове виробництво.

 

Ledokol Bakhmatov Group - продакшн-компанія, що належить українському продюсеру і бізнесмену Максиму Бахматову. Спеціалізується на виробництві телевізійного контенту, 3D-анімації, кіновиробництві. Володіє студією «НДІ візуальних ефектів».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY