Фотограф судитиметься з Мелом Гібсоном через побиття

4 Серпня 2009
33561
4 Серпня 2009
13:53

Фотограф судитиметься з Мелом Гібсоном через побиття

33561
Фотограф судитиметься з Мелом Гібсоном через побиття

Фотограф Карліс Гаджевскіс подав позов проти актора Мела Гібсона через побиття. Про це повідомляє інформаційне агентство ForUm.

 

За інформацією видання, минулого тижня американський папараці подав у поліцію заяву, в якій звинуватив зірку в нападі та завданні тілесних ушкоджень.

 

Минулого четверга Мел Гібсон та його вагітна подруга Оксана Григор'єва прибули до нічного клубу Playhouse. Біля VIP-ложі кореспондентка Life and Style намагалася сфотографувати пару, однак охорона актора забрала у неї камеру і стерла всі знімки. Після цього зйомку продовжив Карліс Гаджевскіс, однак Мел Гібсон розлютився й накинувся на фотографа. Тепер на зірку Голівуду може очікувати чималий штраф або навіть позбавлення волі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33561
Читайте також
12.08.2009 13:18
Элизабет Джадж (Elizabeth Judge), The Times, Великобритания
30 389
11.08.2009 11:06
для «Детектор медіа»
34 222
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду