Мін’юст зареєстрував журнал Gourmand і газету «Військова таємниця»

29 Липня 2009
15791
29 Липня 2009
12:00

Мін’юст зареєстрував журнал Gourmand і газету «Військова таємниця»

15791
Мін’юст зареєстрував журнал Gourmand і газету «Військова таємниця»

17 липня Міністерство юстиції зареєструвало 20 нових друкованих засобів масової інформації, у тому числі сім журналів і три газети.

 

Наказом № 1296/5 зареєстровані журнали «Енциклопедія будівництва та ремонту», Discount World, «Рідні сканворди» («Родные сканворды»), «Вишиваємо картини» («Вышиваем картины»), «Русская филология. Вестник Харьковского национального педагогического университета имени Г.С. Сковороды», Gourmand, газети «Військова таємниця» («Военная тайна»), «Цветочный мир», «Оренда квартир» («Аренда квартир»), збірники «Подільський природничий вісник», «Гоголезнавчі студії» й альманах «Мультиверсум. Філософський альманах».

 

Наказом № 1297/5 зареєстровані збірники «Засоби навчальної та науково-дослідної роботи», «Історія та географія», «Вісник Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди "Філософія"», «Наукові записки Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди "Літературознавство"», «Вісник Чернігівського державного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка», «Наукові зошити історичного факультету Львівського університету», «Вісник СевНТУ» і журнал «Бахмутський шлях».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15791
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду