Мін`юст зареєстрував газету «Триглав» та журнал «Медична реабілітація, курортологія, фізіотерапія»

27 Серпня 2009
11518
27 Серпня 2009
12:20

Мін`юст зареєстрував газету «Триглав» та журнал «Медична реабілітація, курортологія, фізіотерапія»

11518
Мін`юст зареєстрував газету «Триглав» та журнал «Медична реабілітація, курортологія, фізіотерапія»

18 серпня у Міністерстві юстиції України зареєстрували чотири журнали, чотири збірники, дві газети та дайджест, а також перереєстрували п'ять журналів.

 

До переліку видань, зазначених у наказі №1489/5, увійшли газети «Триглав» та «Комсомольська правда» в Україні. Спеціальний випуск» («Комсомольская правда» в Украине. Специальный выпуск») і «Дайджест ПФЛ України».

 

Також зареєстрували журнали «Фізична активність, здоров'я і спорт», «Art Portfolio», «SMAILE PROFI», «Техніка і технології АПК».

 

У переліку нових збірників зазначено посібники «Прикладна екологія», «Актуальні питання культурології: Альманах наукового товариства «Афіна», «Збірник наукових праць Інституту психології ім. Г.С. Костюка АПН України «Актуальні проблеми психології» у 12 томах», «Наукові записки Інституту психології ім. Г.С. Костюка АПН України».

 

Перереєстрували у Мін'юсті журнали «К9», «Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля», «Хімія, фізика та технологія поверхні» («Химия, физика и технология поверхности», «Chemistry, Physics and Technology of Surface»), «Медична реабілітація, курортологія, фізіотерапія», «Соціальна робота в Україні: теорія і практика».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11518
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду